loading...
دانلودکده|مرجع دانلود ایرانیان
خــــــوش آمــــدیــــــــد

http://s3.picofile.com/file/7979572575/sit_Jonam_Majid.png

 .:::. سایت بزرگ دانلودکده.:::. 



  
از همه ی شما عزیزان خواهش داریم، جهت آگاهی از آدرس جدید سایت یا هر اطلاعیه ی مهم مربوط به سایت هر چه سریعتر آی دی مدیریت سایت را Add کنید یا اینکه هنگام عضویت ایمیل واقعی خود را وارد کنید.
آی دی تلگرام: amirhosseinebr@   

برای ارتباط با مدیریت سایت از طریق ایمیل اقدام کنید.

دانلود آدرس یاب

آخرین ارسال های انجمن
Amir H.Ebr بازدید : 183 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

xpz1-08-29_14-06-59ifa_verge_super_wide-narenji-20130904

نارنجی – سونی جنگ پرچمداران تلفن های هوشمند را در سال ۲۰۱۳ خیلی زود شروع کرد و با معرفی اکسپریا زد پیش از تمام رقبا، توانست از خلا موجود در بازار سود برده و فروش خوبی را به خود اختصاص دهد. با ورود گلکسی S4 و HTC One، اکسپریا زد تا حدی به حاشیه رانده شد، اما اکنون با شروع نیمه دوم این جدال نفس گیر، بار دیگر سونی پیشگام میدان است...



اکسپریا زد ۱ نام پرچمدار جدید سونی است که همین چند روز پیش در حاشیه نمایشگاه برلین آلمان به جهانیان معرفی شد.

سونی با معرفی دومین پرچمدار خود در سال ۲۰۱۳، به نوعی ورق را برگرداند و بازی را به نفع خود تغییر داد. اکسپریا زد ۱ دستگاهی است که محکوم است تا از سایر رقبای اش بهتر باشد، تلفنی که به نوعی تعیین کننده اصلی سهم بازار سونی از بازار تلفن های هوشمند در ماه های آینده محسوب می شود. اما آیا سونی برای آینده اش می تواند با خیال راحت به این محصول تکیه کند؟

تنها چند روز پس از معرفی اکسپریا زد ۱ در حاشیه نمایشگاه IFA 2013، اکنون این دستگاه به لابراتوار نارنجی آمده و خود را آماده سخت گیرانه ترین نقد ها کرده. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا حتی زودتر از معتبر ترین سایت های تکنولوژی دنیا، قابلیت های جدیدترین پرچمدار سونی را، از نگاه بگذرانیم.

سونی پس از معرفی اکسپریا زد، زبان طراحی آن را الگوی اصلی سایر محصولاتش قرار داد و دستگاه های زیادی را با این سبک طراحی به بازار فرستاد. در این میان اکسپریا زد اولترا و اکسپریا زد ۱، همانطور که از نام شان نیز بر می آید، بیش ترین شباهت را به برادر بزرگتر مسن شان دارند.

زد ۱ شاید شباهت غیر قابل انکاری به اکسپریا زد داشته باشد، اما تغییرات زیادی را به خود دیده. مهمترین نکته ای که در همان نگاه اول به چشم می آید، جایگزینی قاب پلاستیکی دور دستگاه، با چهارچوبی یکپارچه از جنس آلومینیوم است. سونی این قاب آلومینیومی را با دقت هر چه تمام تر تراش داده و توانسته انحناهای زیبایی را در لبه های آن به وجود آورد؛ به خصوص گوشه های گرد این چهارچوب، از جمله مواردی هستند که هنر طراحی سونی را به رخ می کشند.

اکسپریا زد ۱ دارای ابعاد ۸.۵ × ۷۴ × ۱۴۴ میلیمتر است که اگر بخواهیم آن را با اکسپریا زد مقایسه کنیم باید بگوییم طول دستگاه حدود ۵ میلیمتر بیشتر شده و وزنش نیز از ۱۴۶ گرم به ۱۷۰ گرم رسیده است، که در مقایسه با برخی از رقبایش وزن نسبتا سنگینی به حساب می اید.

در لبه سمت راست زد ۱، شاهد دکمه فیزیکی دوربین هستیم که بازگشتش به خانواده زد می تواند خبری بسیار خوشایند باشد. دو انگشت بالاتر، دکمه های به هم پیوسته کنترل صدا را داریم و تقریبا چسبیده به آنها، دکمه Power نیز با همان طراحی زیبا و مخصوص سونی از دل قاب آلومینیومی به بیرون سرک کشیده؛ و در بالای آن نیز محفظه در پوش دار میکرو سیمکارت جاخوش کرده.

در سمت چپ تلفن، محفظه حافظه جانبی microSD و پورت microUSB چسبیده به هم قرار گرفته اند که البته هر یک دارای در پوشی جداگانه اند. در این قسمت می توان محل اتصال اکسپریا زد ۱ به داک مخصوص سونی را نیز دید.

اما بخش فوقانی دستگاه، جک ۳.۵ میلیمتری هدفون را در خود جای داده است. این جک اکنون بر خلاف اکسپریا زد، زیر یک درپوش پنهان نشده و در هوای آزاد قرار دارد، چرا که مهندسان سونی آنقدر توانمند شده اند که بدون نیاز به درپوش محافظه، از ورود احتمالی آب به داخل دستگاه -از این ناحیه- جلوگیری نمایند. اتفاقی که پیش از این در اکسپریا زد اولترا نیز شاهد آن بودیم.

لبه زیرین تلفن جایی است که اسپیکر در آن جای گرفته است. اسپیکر بزرگی که از کیفیت خوبی برخوردار است و صدا را شفاف و همچنین بلند به گوش شما می رساند؛ هر چند که در زمینه Bass، عملکرد خاصی را از خود بروز نمی دهد.

در جلوی دستگاه و در بالای صفحه نمایش، شاهد لوگوی سونی هستیم که در سمت راستش لنز دوربین جلو، و در سمت چپ آن نیز سنسور های روشنایی و نزدیکی (مجاورت) قرار گرفته. در بالای این لوگو نیز یک خروجی باریک برای بلندگوی مکالمات تلفنی تعبیه شده. این اسپیکر از صدای بسیار خوبی برخوردار است و در حین مکالمات تلفنی صداها را با بلندی و شفافیت بسیار مطلوبی به گوش شما می رساند. در همین خروجی باریک و در پشت اسپیکر، یک چراغ LED نیز قرار دارد که نقش اطلاع رسانی برای تماس های از دست رفته و یا پیامک های جدید را با تغییر رنگ خود بر عهده دارد.

بدنه پشتی زد ۱ درست مانند دیگر اعضای خانواده زد، کاملا از شیشه ساخته شده که همین موضوع تبلور خاصی به دستگاه می بخشید و آن را زیبا تر جلوه می دهد. سونی مدعی است که شیشه آب دیده به کار رفته در این بخش، نسبت به شیشه های عادی از طول عمر بیشتری برخوردار است و ضمن مقاومت بالا، در مقابل خط و خش نیز محافظت شده.

ما در چند روزی که مشغول بررسی زد ۱ بودیم، با اتکا به این موضوع، خیلی راحت کلید های خود را در کنار دستگاه قرار داده و در مراقبت از دستگاه دقت چندانی به خرج ندادیم. نتیجه اینکه در لحظه نگارش مطلب چند خط کوچک به عنوان یادگاری نارنجی بر روی شیشه پشت دستگاه نقش بسته بود. البته باید اشاره کرد که این خطوط به سادگی قابل رؤیت نیستند و تنها در شرایطی می توان به وجودشان پی برد که با دقت بسیار و در زاویه ای خاص به پشت دستگاه نگاه بیندازید.

به هر ترتیب در قسمت پشتی، لوگوی سونی در وسط قرار گرفته و در بالا نیز لنز بزرگ G دیده می شود که در پایین آن، یک فلش LED قرار دارد. در این بخش همچنین لوگوی کوچک NFC و لوگوی Xperia نیز حک شده است.
زد ۱ دارای یک نمایشگر ۵ اینچی است که مشخصات آن درست مانند اکسپریا زد است، یعنی کیفیت تصویر ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ و تراکم ۴۴۱ پیکسل در هر اینچ. اگر به خاطر داشته باشید هنگام بررسی اکسپریا زد انتقادات تندی را روانه نمایشگر آن کردیم. کنتراست رنگ پایین و زاویه دید نامطلوب از جمله مواردی بودند که نمره پایینی را برای نمایشگر اکسپریا زد به همراه آوردند.

سونی با درک این نقطه ضعف، سعی کرده با به کار بردن تکنولوژی های جدیدتر، نمایشگر خانواده زد را بهبود ببخشد و همانطور که در بررسی اکسپریا زد اولترا نیز اشاره کردیم، تا حد بسیاری در این امر موفق بوده.

سونی در نمایشگر زد ۱ نیز از تکنولوژی TRILUMINOS بهره گرفته که به کمک موتور ویرایش تصویر X-Reality، منجر به تولید رنگ هایی استثنایی و خالص می شود و می تواند تصاویری دقیق و چشم نوار را تولید نماید.

با حذف یک لایه از هوا در وسط ساختار لایه ای روی نمایشگر، سونی صفحه لمسی را به پنل نمایشی نزدیک تر کرده. این صفحه OptiContrast علاوه بر اینکه بازتاب نور خارجی را کمتر و تصاویر را -حتی در زیر نور مستقیم خورشید- شفاف تر می کند، موقع خاموش بودن نمایشگر نیز سطح جلوی دستگاه را یکدست سیاه جلوه خواهد داد.

با حذف لایه مستقل سنسور لمسی و قرار دادن آن به صورت یکپارچه بر روی خود پنل نمایشی، سونی توانسته پاسخگویی صفحه به دستورات لمسی را نیز تسریع کند. بنابراین زمانی که صفحه را لمس کنید، کارایی بالاتر و تجربه لذت بخش تری از تلفن هوشمند اندرویدی تان در اختیار خواهید داشت.

جدا از توضیحات فنی مربوط به تکنولوژی های به کار رفته در نمایشگر زد ۱، باید بگوییم که صفحه نمایش این دستگاه، در مقایسه با اکسپریا زد، از شفافیت بیشتری برخوردار است و به خصوص نوشته ها در آن بسیار دقیق به نمایش در می آیند که همین موضوع مطالعه در زد ۱ را لذت بخش می کند. رنگ ها علی رغم اینکه اکنون گرم تر نمایش داده می شوند، اما هنوز هم در مقایسه با Super AMOLED های سامسونگ، کنتراست کمتری را ارائه می دهند.

در مجموع باید بگوییم که سونی یکی از بهترین نمایشگر های خود را در زد ۱ ارائه داده و توانسته اکثر نقص های مربوط به اکسپریا زد را بر طرف کند. البته هنوز هم باید اعتراف کنیم که در زمینه زاویه دید این دستگاه اندکی مشکل دارد. به خصوص اگر نور صفحه نمایش را تا حد وسط کم کنید، متوجه خواهید شد که با کوچکترین تغییر زاویه ای، باز هم مشکل تغییر کیفیت رنگ ها، نمایان می شود.

سونی در اکسپریا زد ۱ از چیپ اسنپدرگون ۸۰۰ ساخت شرکت کوالکام بهره گرفته. این چیپ دارای ۴ هسته Krait 400 با سرعت ۲.۲ گیگاهرتز است. برای این مجموعه یک رم ۲ گیگابایتی در نظر گرفته شده تا بتواند سرعت بیشتری را در اختیار کاربر قرار دهد. در ادامه مروری خواهیم داشت بر نتایجی که زد ۱ توانسته در بنچ مارک های ما بدست آورد:

همانطور که مشاهده می کنید این دستگاه با وجود اینکه از سخت افزاری مشابه زد اولترا برخوردار است، اما توانسته در بنچ مارک Antutu 4.0 با کسب امتیاز ۳۰۱۲۵، در مقایسه با امتیاز ۲۹۸۰۴ زد اولترا، رتبه بالاتری کسب کند. چیپ مجتمع اسنپدرگون بدون شک یکی از سریع ترین پردازنده های کنونی دنیا را در خود جای داده. اولترا زد به خاطر صفحه نمایش بزرگش، نمی توانست سرعتی باید و شاید را توسط این چیپ ارائه کند، اما اکنون در زد ۱ شاهد آن هستیم که سونی یکی از سریع ترین اندرویدی های بازار را در اختیار علاقه مندانش قرار داده.

در هنگام بررسی این محصول، دستورات ما در اندروید با سرعت هرچه تمام تر اجرا می شد و دستگاه در اندک زمانی خواسته های مان را بر آورده می کرد.

گرافیک دستگاه بر عهده Adreno 330 نهاده شده. این پردازشگر گرافیکی در آزمایش Nenamark2 توانست نهایت امتیاز، یعنی ۶۰ فریم بر ثانیه را به خود اختصاص دهد و در بررسی ما هم نشان داد که از پس هر بازی سنگینی بر می آید. آسفالت ۸ یکی از مواردی بود که زد ۱ جزییات بسیار بالایی را در آن به نمایش می گذاشت و بدون هیچ مکثی گرافیک سنگین آن را اجرا می نمود.

اکسپریا زد ۱ تنها با حافظه ۱۶ گیگابایتی عرضه می شود که البته شما می توانید فضای در اختیار خود را به کمک کارت حافظه جانبی تا ۶۴ گیگابایت دیگر نیز افزایش دهید. شایان ذکر است که از ۱۶ گیگابایت فضای داخلی دستگاه، حدود ۴ گیگابایت به نرم افزار های از پیش نصب شده اختصاص دارد و تنها ۱۱.۷ گیگابایت فضای خالی در اختیار شما قرار می گیرد.

اگر بخواهیم به دیگر قابلیت های سخت افزاری زد ۱ بپردازیم، باید به ویژگی USB On The Go و MHL اشاره کنیم. USB OTG به شما اجازه می دهد تا ابزار هایی همچون فلش، کیبورد و … را به موبایل خود متصل کنید و MHL نیز شرایط اتصال دستگاه به تلویزیون را فراهم می کند. این محصول همچنین دارای تیونر داخلی رادیو است و از تکنولوژی DLNA هم بهره می برد.

اکنون دیگر مقاومت در برابر آب و گرد و غبار نکته ای جدید در محصولات سونی به حساب نمی آید. این شرکت با جدیت هرچه تمام تر بر روی این ویژگی پا فشاری می کند و به پیشرفت های جالبی نیز دست یافته. زد ۱ دارای گواهینامه IP 58 است که طبق آن می تواند به مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۱.۵ متری آب شناور باشد و دچار هیچ گونه آسیبی نشود.

هنگام بررسی محصولات قبلی سونی که از قابلیت مقاومت در برابر آب برخوردار بودند، همواره اشاره می کردیم که این ویژگی امکان جذاب عکاسی در زیر آب را در اختیار شما می گذارد. در این میان برخی از دستگاه ها از دکمه فیزیکی دوربین برخوردار نبودند و عملا امکان تحقق این تجربه خوب را از کاربر دریغ می کردند.

در سویی دیگر دستگاه هایی که از دکمه فیزیکی برخوردار بودند، هنگامی که در زیر آب قرار می گرفتند، به علت فشار وارد از سوی آب به نمایشگر، با اخلال در محیط سیستم عامل مواجه می شدند و عملا عکاسی را بسیار سخت می کردند.

اما سونی در ساخت زد ۱ به خوبی بر این مشکل غلبه کرده. هنگامی که زد ۱ را در آب فرو کنید، نمایشگر به صورت خودکار قفل می شود و به شما این اجازه را می دهد تا با راحتی هرچه تمام تر، و تنها با فشار دکمه فیزیکی دوربین که روی لبه دستگاه قرار گرفته، عکس های زیر آبی خود را تهیه نمایید. تصویر بالا نمونه ای است که ما در هنگام بررسی خود و در حالی که زد ۱ را در آب فرو برده بودیم، شکار کردیم.

زد ۱ به صورت پیش فرض با آخرین نسخه از اندروید، یعنی جیلی بیلی ۴.۳ عرضه می شود. سونی مثل همیشه رابط کاربری اختصاصی خود را بر روی سیستم عامل گوگل قرار داده و امکانات مورد نظرش را از این طریق در اختیار کاربران قرار می دهد.

اگر بررسی های قبلی محصولات سونی را در نارنجی دنبال کرده باشید، حتما می دانید که ما به هیچ وجه از طرفداران رابط کاربری سونی به حساب نمی آییم. این رابط کاربری در مقایسه با رقبایی همچون سامسونگ و HTC، قابلیت های اختصاصی کمتری را ارائه می دهد و جالب اینکه سونی نیز تا به حال هیچگونه تلاش جدی جهت بهبود آن انجام نداده.

به هر ترتیب، زد ۱ تغییرات اندکی را نیز نسبت به محصولات قبلی سونی در بخش نرم افزار خود شاهد است که در اینجا به آنها می پردازیم.

پلیکیشن هایی مثل آنتی ویروس MacAfee، برنامه Smart Connect جهت استفاده از تگ های NFC، برنامه Track ID جهت یافتن مشخصات یک آهنگ با گوش کردن به موزیک آن و … از جمله دیگر برنامه هایی هستند که مجموعه نرم افزاری سونی را تشکیل می دهند.
سرانجام نوبت به یکی از نقاط قوت اصلی اکسپریا زد ۱ می رسد. سونی با ارائه یک دوربین ۲۰.۷ مگاپیکسلی رقابت در این حوزه را وارد فاز جدیدی کرده. اگر نوکیا و لومیا ۱۰۲۰ با آن لنز ۴۱ مگاپیکسلی عجیب و غریب را کنار بگذاریم، باید گفت که کیفیت دوربین اکسپریا زد ۱، بهترین نمونه ای است که می توانید در بین تلفن های هوشمند امروزی، آرزوی اش را داشته باشید.

سونی در این دوربین از سنسور Exmor RS، پردازشگر BIONZ و تکنولوژی G Lens استفاده کرده که پیش از این تنها در دوربین های این شرکت دیده بودیم و حالا پای شان به دنیای تلفن های هوشمند نیز باز شده. از این طریق کاربران این شانس را دارند تا از تجربه گران بهای سونی در زمینه دوربین های عکاسی، در موبایل خود بهره ببرند.

موتور هوشمند پردازش عکس BIONZ برای بازسازی با دقت جزئیات، از الگوریتم های قدرتمند بهره می گیرد تا رئالیسمی واقعی را به عکس ها تزریق نماید. با استفاده از تعدد پیکسل و رزولوشن بسیار بالا، نوردهی خودکار، و بالانس خودکار رنگ سفید، شعاع های نور جمع آوری شده توسط لنز G سونی به خوبی ثبت و رندر می شوند و در عین حفظ تعادل روشنایی تصویر، با استفاده از لایه های غنی بافت و البته عمق دهی مناسب، به بهبود کیفیت رنگ ها کمک می شود تا عکس ها همان طور به نظر آیند که چشم انسان می بیند.

سنسور ۲۰.۷ مگاپیکسلی Exmor RS با اندازه ۱/۲.۳ اینچ که مخصوص استفاده در موبایل طراحی شده، به همراه موتور پردازش عکس BIONZ امکان حذف نویز و ثبت بهترین تصاویر را می دهد. حساسیت ISO 6400 نیز کمک می کند تا در شرایط محیطی با نور کم، عکس های فوق العاده ای را بدون فدا کردن جزئیات ثبت کنید.

ین دوربین دارای سنسوری با قطع ۱/۲٫۳ اینچ است و همانطور که در تصویر بالا نیز قابل مشاهده است، در مقایسه با سایر تلفن های هوشمند کنونی (به غیر از لومیا ۱۰۲۰ ) ابعاد بسیار بزرگتری دارد. میزان گشادگی دهانه لنز یا همان دیافراگم نیز در زد ۱ برابر F/2.0 است که بزرگترین میزان در موبایل ها به حساب می آید.

ه لطف قطع بزرگ سنسور و فراخی دریچه لنز، دوربین زد ۱ می تواند در شرایط کم نور بسیار خوب عمل کند. ویژگی های این دوربین به آن امکان می دهد تا نهایت نور ممکن را از محیط جذب کند و تا حد بسیاری از نویز فضاهای تاریک، بکاهد. البته فلش زد ۱ نیز از قدرت بسیار بالایی برخوردار است و در عکس های خوب این دستگاه در محیط های تاریک، نقش مهمی را ایفا می کند.

با اتکا به تمام توضیحات داده شده، باید بگوییم که عکس های زد ۱ از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. رنگ ها به گرمی و جزییات در حد بالایی ثبت می شوند و تصاویر از شفافیت چشم نوازی برخوردار هستند. همچنین فوکوس دستگاه نیز یکی از نقاط مثبت آن است که با سرعت بالا و همچنین دقت مثال زدنی، صورت می پذیرد.

دوربین زد ۱ آنقدر قدرتمند است که حتی اجازه می دهد بدون افت کیفیت تا سه برابر زوم داشته باشید. همانطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می کنید، تصویر زوم شده همچنان از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند و جزییات را در حد مطلوبی نمایش می دهند.

فیلمبرداری در زد ۱ با کیفیت ۱۰۸۰p و سرعت ۳۰ فریم در ثانیه انجام می شود. فیلم های ضبط شده به لطف میکروفون های قدرتمند دستگاه از صدای بسیار خوبی برخوردار هستند و کیفیت آن ها نیز نمره قبولی می گیرد.

سونی اگر چه رابط کاربری و نرم افزارهای خود را تغییر نداده اما اپلیکیشن دوربین زد ۱ را حسابی زیر و رو کرده و علاوه بر ظاهری جدید، قابلیت های متعدد دیگری به آن افزوده. دوربین این دستگاه، اکنون قابلیت هایی را دارد که تا پیش از این در هیچ یک از محصولات سونی شاهد آن ها نبوده ایم.

ویژگی AR Effect، به شما این اجازه را می دهد تا عناصری را در قالب واقعیت افزوده به تصاویر خود اضافه کنید. در میان گزینه های موجود دایناسور ها، ماهی ها و آدمک های کوچک از جمله مواردی هستند که می توانید از طریق واقعیت افزوده به عکس خود اضافه کنید. نحوه کارکرد AR Effect بدین صورت است که ابتدا گزینه مورد نظر خود را انتخاب می کنید، سپس دوربین را به سمت سوژه ای که می خواهید از آن عکاسی کنید، نشانه می گیرید؛ در مرحله بعدی مشاهده می کنید که عناصر واقعیت افزوده در کنار سوژه عکاسی شما ظاهر می شوند و تصویری خاطره انگیز را رقم می زنند.

کی دیگر از ویژگی های جدید Timeshift Burst نام دارد. با فعال کردن این گزینه، در واقع دوربین شما در پس زمینه بدون توقف مشغول به عکاسی می شود. لذا زمانی که دکمه شاتر را جهت ثبت سوژه ای فشار می دهید، می توانید عکس ثانیه هایی قبل و بعد از فشردن دکمه شاتر را نیز در اختیار داشته باشید. به لطف این قابلیت دیگر لازم نیست نگران از دست دادن سوژه ای خاص به خاطر دیر فشردن دکمه شاتر باشید.

اعمال افکت های تصویری بر روی عکس ها، پخش زنده ویدیو بر روی شبکه های اجتماعی، و تصویر برداری پانوراما نیز از جمله دیگر ویژگی هایی هستند که می توانید در دوربین زد ۱ به آنها دسترسی داشته باشید.

زد ۱ دارای یک آمپر ۳۰۰۰ میلی آمپر در ساعتی است که طبق ادعای سونی می تواند تا ۱۵ ساعت در شبکه ۳جی شارژ را در اختیار شما بگذارد و همچنین امکان پخش ۱۱۰ ساعت موزیک را فراهم می کند. ما در بررسی خود متوجه شدیم که این دستگاه تا پایان یک روز پر کار همراه شما خواهد بود و تنها در آخر شب نیاز به شارژ آن پیدا خواهید کرد. این درست است که Snapdragon 800 نسبت به نسل قبلی خود تا ۷۵ درصد در مصرف باتری بهینه شده است، اما فراموش نکنید که چنین صفحه نمایش با کیفیتی، شارژ زیادی را مصرف خواهد کرد.

سونی بار دیگر پای خود را بر روی پدال گاز فشار داده و فاصله با رقبای دیگر را کم کرده. هنوز برای اینکه بگوییم کدام شرکت زودتر از خط پایان عبور می کند کمی زود است و باید تا پایان سال و انتشار سهم بازار هر یک از غول های دنیای تکنولوژی صبر کنیم، اما قطعا سونی با ارائه اکسپریا زد ۱، توانست بار دیگر خود را به بازی بزرگان برگرداند و دستگاهی را تولید کند که توانایی سرشاخ شدن با هر حریفی را دارا است.

زد ۱ شاید از طراحی جدیدی برخوردار نباشد، اما بر طرف کردن ضعف های کلیدی دستگاه محبوبی همچون اکسپریا زد، کار کمی به حساب نمی آید و می تواند در مجموع این محصول را تبدیل به برگی برنده برای سونی کند. داشتن نمایشگری با کیفیت خوب، دوربینی فوق العاده و بدنه ای مقاوم در برابر ضربات، از جمله برتری هایی است که نظر هر کاربری را می تواند به خود جلب کند.

 

نقاط مثبت:

- کیفیت بالای دوربین
- مقاومت در برابر آب و گرد و غبار
- نمایشگر FUll HD با کیفیت خوب

نقاط منفی:

- طراحی تکراری
- زاویه دید نه چندان بالا
- وزن زیاد نسبت به برخی رقبا

 

79 78 85 852 84 82 81

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
دانلود کده در فیس بوک
با پيوستن به گروه ما ،‌ جديد ترين آهنگ ها و همچين آدرس هاي جديد دانلود را در صفحه فيس بوك خود مشاهده نماييد ...




یوز پسورد نود32

برای دریافت یوزر نیم و پسورد رایگان نود 32 روی یکی از تصاویر زیر کلیک کنید



ads

درباره ما
سلام کاربر میهمان به سایت دانلودکده خوش آمدید لطفا برای استفاده از تمامی امکانات دانلود فایل , شرکت در انجمن و گفتگو با سایر اعضا در سایت ثبت نام کنید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
  • شنبه 18 دی 1395
  • چهارشنبه 24 آذر 1395
  • پنجشنبه 15 مهر 1395
  • سه شنبه 13 مهر 1395
  • جمعه 22 مرداد 1395
  • دوشنبه 03 خرداد 1395
  • يکشنبه 16 اسفند 1394
  • شنبه 17 بهمن 1394
  • شنبه 10 بهمن 1394
  • جمعه 25 دی 1394
  • سه شنبه 22 دی 1394
  • يکشنبه 20 دی 1394
  • پنجشنبه 17 دی 1394
  • يکشنبه 06 دی 1394
  • دوشنبه 30 آذر 1394
  • چهارشنبه 25 آذر 1394
  • شنبه 21 آذر 1394
  • دوشنبه 16 آذر 1394
  • شنبه 14 آذر 1394
  • سه شنبه 10 آذر 1394
  • يکشنبه 08 آذر 1394
  • شنبه 30 آبان 1394
  • پنجشنبه 28 آبان 1394
  • شنبه 23 آبان 1394
  • يکشنبه 17 آبان 1394
  • پنجشنبه 14 آبان 1394
  • پنجشنبه 07 آبان 1394
  • يکشنبه 12 مهر 1394
  • جمعه 10 مهر 1394
  • سه شنبه 31 شهريور 1394
  • شنبه 28 شهريور 1394
  • چهارشنبه 11 شهريور 1394
  • چهارشنبه 29 بهمن 1393
  • سه شنبه 28 بهمن 1393
  • يکشنبه 19 بهمن 1393
  • چهارشنبه 15 بهمن 1393
  • چهارشنبه 08 بهمن 1393
  • دوشنبه 06 بهمن 1393
  • يکشنبه 05 بهمن 1393
  • پنجشنبه 02 بهمن 1393
  • چهارشنبه 01 بهمن 1393
  • يکشنبه 28 دی 1393
  • جمعه 26 دی 1393
  • دوشنبه 08 دی 1393
  • پنجشنبه 27 آذر 1393
  • چهارشنبه 19 آذر 1393
  • دوشنبه 17 آذر 1393
  • يکشنبه 09 آذر 1393
  • جمعه 07 آذر 1393
  • سه شنبه 04 آذر 1393
  • پنجشنبه 29 آبان 1393
  • دوشنبه 26 آبان 1393
  • پنجشنبه 22 آبان 1393
  • دوشنبه 19 آبان 1393
  • پنجشنبه 15 آبان 1393
  • جمعه 09 آبان 1393
  • پنجشنبه 01 آبان 1393
  • پنجشنبه 24 مهر 1393
  • جمعه 18 مهر 1393
  • پنجشنبه 17 مهر 1393
  • يکشنبه 13 مهر 1393
  • پنجشنبه 10 مهر 1393
  • پنجشنبه 03 مهر 1393
  • جمعه 07 شهريور 1393
  • جمعه 31 مرداد 1393
  • دوشنبه 27 مرداد 1393
  • يکشنبه 26 مرداد 1393
  • جمعه 24 مرداد 1393
  • دوشنبه 20 مرداد 1393
  • جمعه 17 مرداد 1393
  • چهارشنبه 15 مرداد 1393
  • جمعه 03 مرداد 1393
  • دوشنبه 30 تير 1393
  • دوشنبه 23 تير 1393
  • جمعه 13 تير 1393
  • سه شنبه 10 تير 1393
  • دوشنبه 09 تير 1393
  • جمعه 06 تير 1393
  • شنبه 31 خرداد 1393
  • يکشنبه 25 خرداد 1393
  • جمعه 23 خرداد 1393
  • شنبه 17 خرداد 1393
  • سه شنبه 13 خرداد 1393
  • شنبه 10 خرداد 1393
  • سه شنبه 23 ارديبهشت 1393
  • سه شنبه 09 ارديبهشت 1393
  • سه شنبه 12 فروردين 1393
  • دوشنبه 11 فروردين 1393
  • جمعه 01 فروردين 1393
  • دوشنبه 19 اسفند 1392
  • سه شنبه 06 اسفند 1392
  • شنبه 03 اسفند 1392
  • چهارشنبه 30 بهمن 1392
  • يکشنبه 20 بهمن 1392
  • دوشنبه 14 بهمن 1392
  • پنجشنبه 10 بهمن 1392
  • جمعه 04 بهمن 1392
  • پنجشنبه 03 بهمن 1392
  • سه شنبه 01 بهمن 1392
  • جمعه 13 دی 1392
  • شنبه 07 دی 1392
  • شنبه 30 آذر 1392
  • چهارشنبه 27 آذر 1392
  • چهارشنبه 13 آذر 1392
  • سه شنبه 12 آذر 1392
  • پنجشنبه 07 آذر 1392
  • جمعه 01 آذر 1392
  • پنجشنبه 30 آبان 1392
  • چهارشنبه 29 آبان 1392
  • دوشنبه 27 آبان 1392
  • يکشنبه 26 آبان 1392
  • شنبه 25 آبان 1392
  • سه شنبه 21 آبان 1392
  • يکشنبه 19 آبان 1392
  • پنجشنبه 16 آبان 1392
  • شنبه 11 آبان 1392
  • جمعه 10 آبان 1392
  • چهارشنبه 08 آبان 1392
  • شنبه 04 آبان 1392
  • جمعه 03 آبان 1392
  • سه شنبه 30 مهر 1392
  • شنبه 27 مهر 1392
  • پنجشنبه 25 مهر 1392
  • چهارشنبه 24 مهر 1392
  • سه شنبه 23 مهر 1392
  • شنبه 20 مهر 1392
  • جمعه 12 مهر 1392
  • پنجشنبه 11 مهر 1392
  • چهارشنبه 10 مهر 1392
  • دوشنبه 08 مهر 1392
  • جمعه 05 مهر 1392
  • پنجشنبه 04 مهر 1392
  • چهارشنبه 03 مهر 1392
  • دوشنبه 01 مهر 1392
  • يکشنبه 31 شهريور 1392
  • شنبه 30 شهريور 1392
  • جمعه 29 شهريور 1392
  • جمعه 22 شهريور 1392
  • پنجشنبه 21 شهريور 1392
  • چهارشنبه 20 شهريور 1392
  • سه شنبه 19 شهريور 1392
  • جمعه 01 شهريور 1392
  • چهارشنبه 30 مرداد 1392
  • سه شنبه 29 مرداد 1392
  • دوشنبه 28 مرداد 1392
  • يکشنبه 27 مرداد 1392
  • چهارشنبه 16 مرداد 1392
  • سه شنبه 15 مرداد 1392
  • دوشنبه 14 مرداد 1392
  • يکشنبه 13 مرداد 1392
  • شنبه 12 مرداد 1392
  • دوشنبه 07 مرداد 1392
  • سه شنبه 01 مرداد 1392
  • چهارشنبه 26 تير 1392
  • جمعه 21 تير 1392
  • دوشنبه 17 تير 1392
  • چهارشنبه 22 خرداد 1392
  • دوشنبه 20 خرداد 1392
  • يکشنبه 19 خرداد 1392
  • جمعه 17 خرداد 1392
  • شنبه 11 خرداد 1392
  • جمعه 10 خرداد 1392
  • پنجشنبه 09 خرداد 1392
  • چهارشنبه 08 خرداد 1392
  • دوشنبه 06 خرداد 1392
  • يکشنبه 05 خرداد 1392
  • شنبه 04 خرداد 1392
  • جمعه 03 خرداد 1392
  • چهارشنبه 1 خرداد 1392
  • چهارشنبه 01 خرداد 1392
  • سه شنبه 31 ارديبهشت 1392
  • دوشنبه 30 ارديبهشت 1392
  • يکشنبه 29 ارديبهشت 1392
  • شنبه 28 ارديبهشت 1392
  • جمعه 27 ارديبهشت 1392
  • پنجشنبه 26 ارديبهشت 1392
  • سه شنبه 24 ارديبهشت 1392
  • جمعه 20 ارديبهشت 1392
  • پنجشنبه 19 ارديبهشت 1392
  • چهارشنبه 18 ارديبهشت 1392
  • سه شنبه 17 ارديبهشت 1392
  • شنبه 14 ارديبهشت 1392
  • پنجشنبه 12 ارديبهشت 1392
  • چهارشنبه 11 ارديبهشت 1392
  • سه شنبه 10 ارديبهشت 1392
  • پنجشنبه 05 ارديبهشت 1392
  • سه شنبه 03 ارديبهشت 1392
  • يکشنبه 01 ارديبهشت 1392
  • جمعه 30 فروردين 1392
  • پنجشنبه 29 فروردين 1392
  • سه شنبه 27 فروردين 1392
  • جمعه 23 فروردين 1392
  • پنجشنبه 22 فروردين 1392
  • سه شنبه 20 فروردين 1392
  • دوشنبه 19 فروردين 1392
  • يکشنبه 18 فروردين 1392
  • شنبه 17 فروردين 1392
  • چهارشنبه 14 فروردين 1392
  • يکشنبه 11 فروردين 1392
  • شنبه 10 فروردين 1392
  • جمعه 09 فروردين 1392
  • پنجشنبه 08 فروردين 1392
  • دوشنبه 28 اسفند 1391
  • يکشنبه 27 اسفند 1391
  • شنبه 26 اسفند 1391
  • جمعه 25 اسفند 1391
  • پنجشنبه 24 اسفند 1391
  • چهارشنبه 23 اسفند 1391
  • سه شنبه 22 اسفند 1391
  • دوشنبه 21 اسفند 1391
  • يکشنبه 20 اسفند 1391
  • پنجشنبه 17 اسفند 1391
  • چهارشنبه 16 اسفند 1391
  • دوشنبه 14 اسفند 1391
  • يکشنبه 13 اسفند 1391
  • پنجشنبه 10 اسفند 1391
  • سه شنبه 08 اسفند 1391
  • يکشنبه 06 اسفند 1391
  • پنجشنبه 03 اسفند 1391
  • سه شنبه 01 اسفند 1391
  • دوشنبه 30 بهمن 1391
  • پنجشنبه 26 بهمن 1391
  • سه شنبه 24 بهمن 1391
  • يکشنبه 22 بهمن 1391
  • جمعه 20 بهمن 1391
  • پنجشنبه 19 بهمن 1391
  • دوشنبه 16 بهمن 1391
  • دوشنبه 09 بهمن 1391
  • نظرسنجی
    سطح مطالب دانلود کده؟
    قالب جدید دانلود کده؟
    کدام بخش ها را بیشتر میپسندید؟؟
    پیوندهای روزانه
    تولبار ما را نصب کنید
    Get our toolbar!
    بزودی

    دانلود کده مرجع دانلود موزیک و فیلم

    آمار سایت
  • کل مطالب : 928
  • کل نظرات : 23
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 1453
  • آی پی امروز : 37
  • آی پی دیروز : 232
  • بازدید امروز : 141
  • باردید دیروز : 774
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 141
  • بازدید ماه : 10,871
  • بازدید سال : 78,912
  • بازدید کلی : 2,066,059
  • قسمت های پخش شده از سریال گریم



    --قبلی--


    فصل اول


    فصل سوم


    فصل پنجم

    --جدید--

    فصل ششم


    تز کده

    پرده هارو بکش کنار بذار نور بیاد تو

    یه شیرینی مهمونم کن

    ازم معذرت بخواه بذار آروم باشم و سر به راه

    من بیخیاله بره هام بیخیاله بره هام

    بگو چی تو ذهنت وقتی رو به روت منم

    رو به نور مثل کوه نور با یه جیب پر پول

    با دل شیر یه که پیک پر انرژی توی پورشه سفید پشت رفیق

    مخ ترکید توی رپ فارسی زیر دستام صد هزار تیم

    همه شاخیم همه آرتیست حرکات همه فابریک

    همیشه آماده روی بارفیکس مارگیر ما کلمات رو جا مینداختیم

    رپ پارسی میشد توی تاریخ جاوید

    از هیچی شارتیک ساختیم همیشه منو مثل یه شاه میشناختین

    حتی از سنگ هم آرتیست ساختین بازی با ما یعنی آتیش بازی

    دشمنارو آشتی دادیم دیگه هیچ جوره توی پارکینگ جا نیست

    مشکلاتو خواستیم داشی صدای بمب کنار خاکریز عادیه

    کسی بینمون آب زیر کاه نی بهترینارو تو آرشیو داریم

    ♫♫♫

    پرده هارو بکش کنار بذار نور بیاد تو یه شیرینی مهمونم کن

    ازم معذرت بخواه بذار آروم باشمو سر به راه

    من بیخیاله بره هام بیخیاله بره هام

    همیشه میخ رو چکش زدیم برعکس همه به جاهای بد مشت زدیم

    خیلی دوره پشت سریم

    تا اومدیم یاد بگیریم شدیم کارتکس و انگشت زدیم

    نمیشه به هم فش ندیم

    تو من یه گرگ بزرگ شد یه پروفسور مرد یه گرگ تو گل ذوب شد

    تو شهر از گنده پر شد هرکی اومد زد و کشت و برد خورد

    سرنوشت بچه هامون تند و تند تند تو عقده گم شد

    دیدی آخر چطور شد دیدی آدم چه گرگ شد

    پرده هارو بکش کنار بذار نور بیاد تو

    یه شیرینی مهمونم کن

    ازم معذرت بخواه بذار آروم باشم و سر به راه

    من بیخیاله بره هام بیخیاله بره هام

    ♫♫♫

    اه خیلی وقته که بیخیالم

    اینو توم خوب دیدی یا نه

    کم کار شدیم میری یا نه

    اگه نه که بیریز همش و تو پیالم پر کن

    هه  بذار بره بالا کنتور

    نه جر دادم نگو مفت برد جفت پا میرم توی در قفل

    تا درس بشه برا همونی که گه خورد

    پشت سرم همشون مفت برن

    هه  میبینی میگیره قله رم

    اینا همشون گرگ ترم بهشونم بگین الکی پ تند نرن وایسا

    جلوم میله بوده پارسال من شدم بلده ی داستان

    بد باک پره میرم پی بازتاب با دستی که خاک هارم کرد آسفالت

    هنوز تازم ببین تو فهمم هم درکی از بازنده نی

    پ هر چی راه هست میریم اینجا زدن و همه رو ما بخشیدیم

    اه ببین تو این دل پر مهر هنو یه صدای نابی هست

    اونکه جمعه رم دوییده سفته پ این زخم ها بی فایده است

    ببین تو این دل پر مهر هنو برا تو هم جایی هست

    اینو میشه دید فقط اگه پرده رو بگیری کنار یه دیواری دست

    پرده هارو بکش کنار بذار نور بیاد تو

    یه شیرینی مهمونم کن

    ازم معذرت بخواه بذار آروم باشمو سر به راه

    من بیخیاله بره هام بیخیاله بره هام

     

    <حصین و پیشرو و تتلو . گرگ >

    Histats.com
    رمزینه پاسخ سریع


    برای خواندن رپس

    اینجا کلیک کنید